Nega na domu in pripomočki

Zakaj bi čakali, da vaše zdravje ali zdravje vašega najbližjega tako oslabi, ko bi lahko samo z malo pomoči še dolgo ostal v domači oskrbi!

Trenutne razmere, za vse nas predstavljajo veliko ovir in stisk, iz katerih velikokrat ne vidimo rešitve. Domovi starejših občanov so vedno dražji, kljub temu, da se kakovost storitev zaskrbljujoče slabša. Pri Blaginji s.p. vam bodo po zelo ugodni ceni nudili visoko kakovostne storitve nege in pomoči na domu. S ceno in ponudbo se trudijo stopiti nasproti vsem njihovim varovancem glede na njihove potrebe in finančne zmožnosti.

Pri Blaginji so visoko izobraženi strokovnjaki na področju zdravstvene nege, z dolgoletnimi izkušnjami z zdravstveno nego najbolj ogroženih pacientov, prehospitalno oskrbo ter zdravstveno nego starostnika. Zato vam bodo znali pomagati pri vseh težavah in vprašanjih, ki bi se vam pojavile pri oskrbi sebe ali svojega najbližjega.

Ker vemo, da so težave starostnikov na njihovem domu s pravim pristopom, oskrbo in pripomočki zlahka premagljive, vam poleg zdravstvene nege na domu nudijo tudi preko 150 pripomočkov za lažje življenje. Celotno ponudbo pripomočkov si lahko ogledate v njihovi spletni trgovini.

Prepričanje, da ni v življenju pomembno zgolj živeti, ampak živeti kvalitetno je vizija s katero posamezniku in družini sporočajo, da je njihov namen usmerjen k ohranitvi maksimalne možne kvalitete izvedene zdravstvene nege in pomoči na domu, ter ohranjanje integritete posameznika kot tudi dostojanstva.

BLAGINJA, zdravstvena nega in pomoč na domu, Gašper Novak s.p.

email: info@blaginja.si

GSM: 040 331 947

http://www.blaginja.si

http://trgovina.blaginja.si/