partnerji - Pripomočki in storitve za nego na domu

Da vam lahko zagotovimo celostno pomoč in oskrbo na domu, uspešno sodelujemo in vam priporočamo:

S povezovanjem vam ponujamo celovito obravnavo pri vaših zdravstvenih in oskrbnih težavah. Po odpustu iz bolnišnice ali zdravilišča, po poškodbi, bolezni, operaciji, pri mišični oslabelosti smo tu za vas.

predstavitev

Na vašem domu vam pomagamo z izvajanjem fizioterapije, delovne terapije, nege in oskrbe ter s celovito oskrbo z medicinskimi pripomočki za uporabo in prilagoditev domačega okolja z naročilnico ZZZS ali brez.

Ambulantno,  z zdravniškim zdravljenjem in svetovanjem, z vključevanjem specialista ortopeda, nevrologa, fiziatra in zdravnika družinske medicine ter z intenzivno rehabilitacijo ob uporabi najsodobnejše tehnologije. 

Celovita oskrba z medicinskimi pripomočki za gibanje, nego, osebno higieno in terapijo v domačem okolju.

Strokovni sodelavci vam svetujejo o za vas najboljšem načinu pridobitve medicinskega pripomočka (samoplačniško, nakupa ali izposoja, oziroma na naročilnico ZZZS, ki jo predpiše izbrani zdravnik), izboru za vas najprimernejših pripomočkov in morebitnih potrebnih prilagoditvah za funkcionalno uporabo le-teh. Poskrbimo tudi za dostavo in montažo v vaše domače okolje kot tudi kasnejše nastavitve in servis.

051 220 726 / 080 1901
www.socaoprema.si
info@socaoprema.si

Usposobljena ekipa izvajalcev zdravstvene nege in oskrbe vam ponuja 24 urno pomoč pri izvajanju osnovnih življenjskih aktivnosti, kot so skrb za osebno higieno, hranjenje, pomoč v gospodinjstvu ter spremstvo, prevoze po opravkih. Izvajamo tudi storitve zdravstvene nege in oskrbo oseb z demenco.

070 768 352
www.pomocstarejsim.com,
info@pomocstarejsim.com

V skrbi za vaše zdravje, v naših prostorih izvajamo nevrorehabilitacijo, ortopedsko rehabilitacijo, obravnavo težav s hrbtenico ter zdravljenje glavobola in kronične bolečine.

Sodobna oprema ter individualen, strokoven pristop nam omogočajo uspešno zdravljenje in dvig kvalitete življenja.

064 144 500
www.itero.si
info@itero.si