zasebnost in piškotki

Ko vstopite na naše spletišče, se informacije o vas (datum, čas, stran) shranijo na našem strežniku. To so izključno statistični podatki. Ti podatki se uporabljajo samo v anonimni obliki za potrebe statistike Googlove analitike obiskanosti spletnih strani.

Če nam pošljete elektronsko pošto preko osebnega poštnega odjemalca ali kontaktnega obrazca na naši spletni strani, se vaš elektronski naslov in vaši osebni podatki, ki nam jih ob tem zaupate, uporabljajo samo za individualno korespondenco.
Vaše podatke, ki jih pošljete preko elektronskih prijavnic na tem spletišču, uporabljamo samo za interne potrebe korespondence in jih v skladu z zakonskimi določbami obravnavamo zaupno.

Če znotraj spletišča obstaja možnost za vnos osebnih ali drugih podatkov (elektronskih naslovov, imen, naslovov in drugih osebnih podatkov), je njihova navedba s strani uporabnikov izrecno prostovoljna.

NAMEN uporabe piškotkov:

  • Analitika (štetje uporabnikov, razlikovanje med posameznimi obiskovalci, statistika, beleženje unikatnih obiskovalcev, beleženje obiskov)
  • Izvedbeni piškotki
  • Funkcionalni piškotki (informacija o uporabniškem imenu, jeziku ali regiji, kjer se nahaja uporabnik)
  • Sejni piškotki
  • Trajni piškotki
  • Piškotki, ki so vezani na vtičnike družbenih omrežij in storitev (Facebook, Twitter itd.)

PRAVNO OBVESTILO O PIŠKOTKIH

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.fizaktiv.si uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.fizaktiv.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, ki obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilni telefon itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov lahko upravljate v svojem brskalniku – glejte spodaj: “Nadzor nad piškotki”.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Piškotki našemu spletnemu strežniku omogočijo, da posameznemu uporabniku predstavi prilagojene spletne strani. Tako je doživetje ob obisku spletne strani bolj prijetno, saj je prilagojeno potrebam posameznega uporabnika. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Spletna stran si “zapomni” posameznikove preference in izkušnje, s tem pa je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito.


NADZOR NAD PIŠKOTKI V BRSKALNIKU

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika.

Izključitev piškotkov v spletnem brskalniku:

PREBERITE SI VEČ O PIŠKOTKIH


KATERE PIŠKOTKE UPORABLJAMO:

Ime piškotka

_ga

Namen uporabe

Vodenje statistike obiskov spletne strani

Čas trajanja

2 leti

Gostitelj

fizaktiv.si

GEUP

Neklasificiran

2 leti

youtube.com

PREF

Shrani osebne nastavitve YouTube uporabnikov

8 mesecev

youtube.com

VISITOR_INFO1_LIVE

Oceni uporabnikovo pasovno širino na straneh z videoposnetki

8 mesecev

youtube.com

YSC

Spremljanje preferenc pri gledanju videoposnetkov

Poteče ob koncu seje

youtube.com

dkv

Sledenje samo na straneh, ki prikazujejo videoposnetke. YouTubeovo uporabo piškotkov ureja Googlov pravilnik o zasebnosti

10 let

youtube.com

NID

Shranjevanje preferenc uporabnika

6 mesecev

google.com

OGPC

Shranjevanje preferenc uporabnika

10 dni

google.com

PREF

Shranjevanje preferenc uporabnika

2 leti

google.com