ZASEBNOST, PIŠKOTKI IN VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

VARSTVO VAŠIH OSEBNIH PODATKOV NAM JE POMEMBNO

Zahvaljujemo se vam za obisk našega spletnega mesta. Varstvo vaših osebnih podatkov nam je zelo pomembno, zato vam zagotavljamo pravico, da sami odločate o uporabi svojih osebnih podatkov, ki nam jih posredujete preko kontaktnega obrazca na www.fizaktiv.si ali z elektronskim sporočilom na e-naslov vadba@fizaktiv.si.

Vaših podatkov, ki jih pridobimo na podlagi vašega povpraševanja o naših izdelkih in storitvah (npr. ime, priimek, naslov, telefon, e-pošta) ne posredujemo tretjim osebam in jih uporabljamo izključno za namene komunikacije z vami in pisne korespondence (npr. elektronska sporočila, predračuni, računi in druga poslovna dokumentacija).

Varstvo podatkov na www.fizaktiv.si (različica 1.0; stanje 25. 5. 2018)

DOLOČILA GLEDE VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

V podjetju FIZAKTIV, vadba za onemogle na domu, d.o.o., z vašimi podatki ravnamo skrbno in odgovorno. Ob obisku naših spletnih strani si želimo, da se počutite varno in prijetno.

Naslednji napotki glede varstva podatkov vas obveščajo o vrsti in obsegu obdelave vaših osebnih podatkov s strani podjetja FIZAKTIV, vadba za onemogle na domu, d.o.o., Na klancu 16, 1295 Ivančna Gorica; veljajo tudi za spletno mesto www.fizaktiv.si.

Osebni podatki so informacije, ki so neposredno ali posredno usmerjene k vaši osebi oz. jih je kot takšne mogoče uvrstiti. Obdelujemo jih v skladu s trenutno veljavno zakonodajo in na ta način skrbimo za brezskrbno uporabniško izkušnjo.

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR) prinaša številne prednosti za uporabnike, med drugim:

  • vam prilagojeno obveščanje,
  • okrepljen nadzor nad vašimi osebnimi podatki,
  • enostavno podajanje zahteve za popravek ali izbris osebnih podatkov,
  • podajanje jasnega in izrecnega soglasja, za katere namene lahko uporabljamo vaše podatke.

Za več vprašanj o vaših osebnih podatkih se obrnite na:

Franci Markovič
vadba@fizaktiv.si

KAJ SO PIŠKOTKI?

Ko vstopite na naše spletišče, se informacije o vas (datum, čas, stran) shranijo na našem strežniku. To so izključno statistični podatki. Ti podatki se uporabljajo samo v anonimni obliki za potrebe statistike Googlove analitike obiskanosti spletnih strani.

Če nam pošljete elektronsko pošto preko osebnega poštnega odjemalca ali kontaktnega obrazca na naši spletni strani, se vaš elektronski naslov in vaši osebni podatki, ki nam jih ob tem zaupate, uporabljajo samo za individualno korespondenco.
Vaše podatke, ki jih pošljete preko elektronskih prijavnic na tem spletišču, uporabljamo samo za interne potrebe korespondence in jih v skladu z zakonskimi določbami obravnavamo zaupno.

Če znotraj spletišča obstaja možnost za vnos osebnih ali drugih podatkov (elektronskih naslovov, imen, naslovov in drugih osebnih podatkov), je njihova navedba s strani uporabnikov izrecno prostovoljna.

NAMEN uporabe piškotkov:

  • Analitika (štetje uporabnikov, razlikovanje med posameznimi obiskovalci, statistika, beleženje unikatnih obiskovalcev, beleženje obiskov)
  • Izvedbeni piškotki
  • Funkcionalni piškotki (informacija o uporabniškem imenu, jeziku ali regiji, kjer se nahaja uporabnik)
  • Sejni piškotki
  • Trajni piškotki
  • Piškotki, ki so vezani na vtičnike družbenih omrežij in storitev (Facebook, Twitter itd.)

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.fizaktiv.si uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.fizaktiv.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, ki obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilni telefon itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov lahko upravljate v svojem brskalniku – glejte spodaj: “Nadzor nad piškotki”.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Piškotki našemu spletnemu strežniku omogočijo, da posameznemu uporabniku predstavi prilagojene spletne strani. Tako je doživetje ob obisku spletne strani bolj prijetno, saj je prilagojeno potrebam posameznega uporabnika. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Spletna stran si “zapomni” posameznikove preference in izkušnje, s tem pa je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito.

NADZOR NAD PIŠKOTKI V BRSKALNIKU

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika.

Izključitev piškotkov v spletnem brskalniku:

PREBERITE SI VEČ O PIŠKOTKIH

KATERE PIŠKOTKE UPORABLJAMO:

Ime piškotka

_ga

Namen uporabe

Vodenje statistike obiskov spletne strani

Čas trajanja

2 leti

Gostitelj

fizaktiv.si

GEUP

Neklasificiran

2 leti

youtube.com

PREF

Shrani osebne nastavitve YouTube uporabnikov

8 mesecev

youtube.com

VISITOR_INFO1_LIVE

Oceni uporabnikovo pasovno širino na straneh z videoposnetki

8 mesecev

youtube.com

YSC

Spremljanje preferenc pri gledanju videoposnetkov

Poteče ob koncu seje

youtube.com

dkv

Sledenje samo na straneh, ki prikazujejo videoposnetke. YouTubeovo uporabo piškotkov ureja Googlov pravilnik o zasebnosti

10 let

youtube.com

NID

Shranjevanje preferenc uporabnika

6 mesecev

google.com

OGPC

Shranjevanje preferenc uporabnika

10 dni

google.com

PREF

Shranjevanje preferenc uporabnika

2 leti

google.com